Recenze

Souhrn recenzí produktu Trenažéry inCondi:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Produkt bychom doporučili hlavně díky opravdu tichému chodu, takže v jedné místnosti mohou všichni sledovat televizi a jeden z nich šlapat.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.09.2015)

-velmi tichý chod -jednoduchá obsluha

-nepřesné údaje v rychlosti, ale o to asi nejde, hlavní je šlapat


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Super běžící pás, který jsem po dlouhém a pečlivém vybírání nakonec zvolil a nelituji. Skvělé funkce (i HRC), krásný design, ideální rozměry. Pouze při vyšší výšce (já 180cm) není správný pozorovací úhel na displej, takže videa napr. na youtube nejsou skoro vidět. Musíte si poodstoupit, nebo snížit, což není zase vhodné. Hodnoty na o běhu jsou vidět v pohodě, na to to nemá vliv. Na videa používám tablet, který mám umístěný v držáku, skvěle drží a displej pásu tak používám na sledování údajů k běhu a nic mě netrápí. Pás je super a zatím jsme moc spokojení.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.10.2020)

Funkce, design, provedení

Při mé výšce 180 cm není dobře čitelný display při koukání na videa, protože sledovací úhel není správný. Důležité prvky hodnot na displeji jsou čitelné v pohodě.


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Určitě doporučuji. Trochu bych vytkl informovanost. V přiloženém manuálu se píše, že je stroj připraven k prvnímu použití včetně namazání pásu, ale na prodejně nám paní tvrdila, že určitě ne a je potřeba aplikovat přiloženou lahvičku s olejem. Taky bych ocenil české menu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.09.2017)

Robustní konstrukce, odpružení tichý chod

nevhodné do malého pokoje


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Velice kvalitní, velmi tichý stroj, který má velké možnosti nastavení cvičení (zátěže). Rozsáhlé hodnoty měření.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.10.2017)

- velice tichý stroj - velké možnosti nastavení - robustní stroj - dle návodu, lze lehce složit - trochu zkoumání počítače - aplikace v češtině - trochu chaotické nastavování aplikace

- rozdílné hodnoty počtu otáček na počítači stroje a aplikaci - nespolupracuje s Garmin Connect, musím naměřené hodnoty přepisovat do Garmin Connect - pokud se nedržím oběma rukama madla, tak čidlo přestane počítat srdeční tep (např. při utírání potu)


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Běhám na něm týden a spokojenost. S mou váhou cca 105 kg a výškou 195 běžecká plocha plně dostačuje. Jen jsem musel přitáhnout pás, trochu prokluzoval. Ovšem dle dodaného manuálu triviální záležitost.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.10.2017)

Robustní a tichý

Není na stěhování do patra...je fakt těžký :-D


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline inCondi ET500i

Jenom chci podotknout, že video trenér je pro ne sportovce, jako jsme my s manželkou, ve věku přes 50 let, dosti tvrdý. Začínat zahřívacím tréninkem a to hned 30 minutami, jak se uvádí ve videu, by byla naše smrt. Stačili mě 2 minuty tréninku bez zátěže a měl jsem dost. Škoda, že se nepamatuje s tréninkem také pro starší lidi. Chtěl bych vidět netrénovaného člověka, který by v 57 letech přišel k trenažeru a vydržel na něm šlapat 30 minut.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.05.2016)

Jsme spokojeni.

Zatím nic.


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Prostorný pás se slušnou výbavou, display dobře čitelný, pauza (což je důležitá věc, když člověk běhá doma a přijede mu např. PPL :o) nebo pokud jsou přítomny osoby, které potřebují naši péči), možnost propojení s fitshow je super (vlastně si v dnešní době, kdy se po úrazu kolene snažím dostat zpět do formy, nedokážu ani představit, že bych si pořídil stroj bez této motivační funkce. Sledovat, porovnávat a archivovat vlastní výkony je pro mě momentálně důležitý), docela tichý chod, na sestavení nenáročný (avšak odbornou montáž bych si teď připlatil). Pouze odezva počítače (příp. displaye) tohoto stroje je poněkud archaická. Přeci jen jsme už zvyklí z mobilních telefonů, tabletů a různých jiných "udělátek" na daleko svižnější zacházení. Umístění držáku na láhve je nepraktické (vyřešeno zavěšením držáku láhve z kola na čelní madlo). Doporučuji investovat do gumové podložky. Tu si ovšem pořiďte z pořádného materiálu. Ta co mi byla nabízena prodejcem pásu měla třetinovou tloušťku + o 40% vyšší cenu než ta zakoupená u dodavatelů gumových výrobků (dielektrické koberce atd.).

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.12.2019)

Velká běžecká plocha Výbava Fitshow Tichý chod Servis u zákazníka Pauza Hrudní pás

Dlouhá odezva systému Umístění držáku na láhve


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T40i

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.09.2019)

skladnost - zabere výrazně méně prostoru než ostatní běhací pásy tichý chod

prý snadná montáž - nebýt mého muže, tak displej nenamontuji, protože krabička s drátky je maličká, musíte tam drátky namačkat - neseděli mi tam šrouby ... sama bych to nezvládla


Recenze Eliptical inSPORTline inCondi ET30m

Po měsíci používání spokojenost. Není vhodný pro větší osoby. Mně - 160cm/60kg - menší rozměry vyhovují. Možnost připojení tabletu a tréninkové programy nepoužívám, nemohu tedy posoudit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.03.2018)

malý, vhodný do malého bytu příjemná cena

sem tam si vrzne - spíše krycí plasty


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Zvažoval jsem domácí stroj pro nenáročný trénink, tak, aby cvičení bylo i oživeno projížďkami po světě prostřednictvím Google Street View. Vše v pořádku, projížďka je velmi zábavná. Mohu vřele doporučit, stroj je tichý, hlučnější je spíš jezdec po několika kilometrech :D . Cena rozhodně neodpovídá kvalitě, myslím, že obdobné stroje jsou vesměs dražší, takže velké plus. Mohu doporučit jak pro kondiční amatérský trénink, tak i náročnější uživatele.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.12.2015)

Představuje přesně to, co jsem očekával, poměrně jednoduché sestavení, okamžitá dobrá funkčnost včetně využití propojení s telefonem Android a trénování na mapách Google

Zdá se být návykový !!! :D


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Pás je určen nejen amatérským sportovcům, ale jistě i pokročilým. Provedení je velmi robusní, a to považuji za výhodu. Zjistil jsem, že díky možnosti připojení tabletu běh snadno ubíhá a jsem k němu více motivován. Nikdy jsem na pásu pravidelně neběhal, ale běh na tomto je velmi přirozený a svalstvo nebolí.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.01.2017)

Snadná obsluha Možnost propojení s tabletem Vestavěný ventilátor a reproduktory Tichý chod

Běžná velikost tabletu (9 - 10 palců) částečně zakrývá display přístroje, ale jen v místech, kde se nachází rekapitulace údajů.


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB35i

Produkt jsem si vybral na zaklade vlastniho zjisteni a financnich moznosti. Chtel jsem nejaky rotoped do 10 000 a tento se jevil jako nejlepsi. Na domaci vyuziti urcite. Mam ho doma 10 dni a uz jsem s nim najezdil asi 100 km. Neni to moc, ale programy jsem zatim testoval. Tento model ma 7kg magneticke zatezove kolo a musim rict, ze pro me potreby redukci vahy je to dostacuji zatez. Myslim, ze je to dobry pomocnik pro procviceni a redukci vahy, da se pri tom sledovat bud pomoci pripojeneho tabletu cesta nekde venku a nebo jen tak koukat na TV ci pocitac. Automaticke razeni je super vlastnost, protoze nastavite zatizeni a cas a ono to samo podle casu pridava ci ubira. Prejizdeni do jineho mista je snadne, jelikoz ma na sobe kolecka, pomoci kterych prejede po celem byte bez problemu i pres koberce.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.04.2017)

Tichy chod nosnost moznost pripojeni tabletu ci telefonu pro sledovani trasy ruznymi krajinami ci mesty hodne programum ktere se daji prizpusobit vlastnim potrebam


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Tento běžící pás považuji za výborný. Pořídil jsem si jej na chalupu s tím, že si jej převezu do bytu a že na chalupu si postupně doplním další stroje (butterfly a veslařský trenažér). Nakonec si pořídím běžící pás 2x (na chalupu i do bytu).

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.08.2019)

Nejraději mám chození venku, ale tento běžící pás baví, je super. Variabilita možností (různé režimy, sledování filmu apod.)


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Jednoduché ovládání, parádní inCondi technologie propojení s tabletem a publikování výsledků na fb,pohodlné sedadlo, plynulá zátěž .. je prostě parádní! Jsem nadšená!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.10.2016)

Jednoduché ovládání, parádní inCondi technologie propojení s tabletem a publikování výsledků na fb,pohodlné sedadlo, plynulá zátěž .. je prostě parádní! Jsem nadšená!

Na nic jsem zatím nepřišla, snad jen to, že musím šlapat opravdu já :-)


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T60i

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.11.2018)

tichý chod snadné složení výrobku přehledný český návod velký výběr z přednastavených programů možnost připojení telefonu pro poslouchání hudby robustní konstrukce

hlasitá zvuková signalizace při stisku tlačítek


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Produkt se jeví jako zajímavý. Obsluha ostravské pobočky ochotně osobně vyřešila problém s dopravou. (PPL a DHL nebyli schopni vyřešit garantovanou dobu transportu)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.01.2020)

robustní, výkonný intuitivní ovládání wi-fi konektivita prohlížení videí hudba - možnost poslechu mp3 z ext. zdroje (USB disk) zatím zkoušeno v režimu: Chůze (6km/hod) čistý zvuk z reproduktorů

nepřesný návod, chybí vysvětlení položek dle manuálu nelze nastavit další uživatel App. FitShow často "padá" - není to chyba pásu


Recenze Eliptical inSPORTline inCondi ET50i

S eliptickým trenažerem jsem maximálně spokojena. Je tichý, velmi pohodlný při cvičení. Děkuji za ochotnou radu obchodu při výběru. Doporučuji tento trenažér těm, kteří si chtějí zacvičit doma na kvalitním stroji. Cena odpovídá kvalitě.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.01.2018)


Recenze Eliptical inSPORTline inCondi ET50i

V balení jsme měli zastaralý návod k použití, ale hned nám byl přes web dodán nový.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.03.2019)

Robustní konstrukce Velice tichý Držák na lahve Hrudní pás součástí balení

Nelze přednastavit uživatele, aby zůstali v paměti Aplikace inCondi je zastaralá a vývojáři se nestarají o aktualizaci Zastaralý manuál v balení


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Celkově velká spokojenost. Doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.05.2016)

Super. Jednoduché ovládání, tichý, s velkou běžeckou plochou-doporučuji.

K dopravě zdarma doporučuji u PPL dopravce připlatit za výnos do domu druhou osobou. (600,-Kč) Zabalený pás je nadrozměrný a těžký.


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Na tomto ergometru jezdím denně, předchozí rotoped s mechanickým ovládáním, jsem používal jako věšák na šaty

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.02.2015)

Perfektní, vše co jsem očekával Tichý chod Elektronické ovládání magnetické brzdy Využití nastavených programů zátěže Možnost připojení přes Bluetooth a ovládání pomocí iPadu Wifi připojení

Nic


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB30m

Rotoped zatím používám krátce, splnil očekávání. Vybírala jsem zejména podle rozměrů, aby nezabíral moc místa. 24 hodin po objednání jsem jej už vyzkoušela. Montáž trvala chvilku, provedla jsm ji sama, přiložený návod byl srozumitelný. Propojení s aplikací FIT HI WAY přes bluetooth funguje bez problémů.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.01.2018)


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline inCondi ET600i

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.03.2018)

Velmi odolný stroj Jednoduchost složení díky velmi přehlednému návodu Velmi tichý chod Super nastavení zátěžových programů Návod ke cvičení na webu

Cenově vysoko, ale při kvalitě provedení se není čemu divit


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i

Jsme naprosto spokojeni, vše funguje jak má. Atraktivní design, spousta funkcí a možností jak a kde se proběhnout.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.02.2018)

- jednoduché ovládání, dotykový display - připojení na wifi, youtube - tichý chod, stabilní základna - držák na lahev - držák na tablet, telefon, časopis - reproduktory, možnost připojení flash disku - moderní design - možnost rychlého složení

- žádné


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Chůze na běžícím pásu je ideální volbou pro hubnutí, zpevnění těla, zlepšení nejen kloubních a srdečních problémů, ale i nálady. Jsem starší ročník, mám velké obtíže s bederní páteří a "normální" chůze mi dovoluje bezbolestný pohyb na max.200 metrů. Díky madlům na přístroji se mohu při chůzi pevně opírat, otevřu okno, pustím si písničky a jdu - úžasný! Jako běžný lenoch se na svoji dvacetiminutovou procházku těším každý den a vyrážím ráno a večer :-) Daleko lepší než "škobrtat" o trekingové hole (důchodci). Tahle investice opravdu stojí za to!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.10.2017)


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Běžecký pás je dostatečně velký a tichý pro použití abychom nikoho nerušili i u televize. Krom toho že se mi už dvakrát po 14-ti dnech začala ozývat nějaká guma. Poprvé po namazání přestala vrzat, doufám že to jednoho dne odstraním jinak bych se přikláněl k poměrně hlučnému stroji. Co mě dosti vadí je, že výrobce na svých stránkách uvádí, že je výrobcem a proto nechápu proč alespoň polepy typu VAROVÁNÍ nejsou v češtině. Jedná se o haléřovou položku. Stejně tak jako elektronická komunikace by také zkousla češtinu. Jinak je zatím vše po měsíci používání o.k.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.03.2015)

Relativně tichý Komunikace s tabletem a iRunning+ Dostatečně velký Jednoduché ovládání

Nepřesný popis v návodu Komunikace v angličtině přestože je výrobce insportline CZ Polepy v angličtině


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline inCondi ET500i

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.01.2019)

zatím super

I když trenažér má kolečka na přemístění, sama ho neuzvednu a nepřemístím. a nejsou tam ani žádné úchyty za které bych to zvedla. Z toho jsem velmi zklamaná. Jinak hodnotím výrobek kladně a jsem velmi spokojená.


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Jsme s ním hodně spokojení vyhovuje po všech stránkách doporučila bych ho všem :)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.02.2015)

tichý dobře odpružený dostatečně široký dobře se ovládá cena perfektní vzhledově moc pěkný

potřebuje dostatek místa je hodně veliký a těžký, i když má kolečka špatně se s ním manipuluje nedoporučuji do malých bytů


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB600i

Pro trénink a zlepšení / udržení kondice je to určitě užitečný výrobek. Softwarová nadstavba, na kterou jsem se velmi těšil, je pro mne ale velkým zklamáním a spíše působila dojmem dalšího "nenuceného" shromažďování osobních dat.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.02.2019)

Rotoped je vcelku stabilní, budí dojem "masivnosti". Při cvičení je tichý a doufám tedy, že se nějaké skřípání po čase neobjeví. Sestavení je určitě pro průměrně šikovného člověka snadné. Vlastní používání je jednoduché a ovládání přehledné. Široké sedlo je výhodou.

Instalace a používání software na tablet je problematická, objevují se čínské znaky, software si vynucuje registraci do služeb, o které nestojím. Nakonec jsem tím prošel, ale následně jsem vše raději odinstaloval a služby zrušil. Rozhodně to není tak, že by se dal zcela jednoduše propojit tablet s rotopedem a simulovat tak jízdu po VLASTNÍCH oblíbených trasách pomocí Google maps a Streetview.


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB35i II

Montaz bez problemu, na vyber nekolik rezimu. Ruce je nutne stale drzet na cidlech tepu, pokud si setru pot, tep se ztrati a chvili trva, nez nacne aktualni hodnotu. Aplikace do telefonu/tabletu zcela nefunkcni. Po chvili provozu se zasekne, neodesila data na google fit. Pokud by fungovala, bylo by to skvely jezdit doma podle street view... Jinak rotoped tichy, bez problemu, urcite doporucuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.08.2018)

Snadna montaz Stabilni Tichy Pohodlne ovladani

Nedodelana mobilni aplikace - kdyby fungovala, uzasna myslenka


Recenze Eliptical inSPORTline inCondi ET30m II

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.04.2020)

cena kvalitní a funkční provedení celkem tichý propojitelný s tabletem

Aplikace na mobil nejde najít v obchod play, musí se stáhnout zvlášť a nainstalovat Aktivace aplikace pro rozšíření nejde